Block [header] not found!

Udruga za humani i održivi razvoj „Klik“ je 20. prosinca 2015. godine pokrenula portal „Travnički vjesnik“.

„Travnički vjesnik“ je portal koji je dominantno orijentiran na teme od lokalnog interesa za općinu Travnik, ali budući da živimo u doba sve izraženije globalizacije, teme iz ostatka Bosne i Hercegovine i svijete, neće se ignorirati.

 

„Travnički vjesnik“ je zamišljen da bude osnovni izvor informacija o zbivanjima u Travniku, te kao svojevrsna spona mnogobrojnog i sve većeg iseljeništva sa „rodnom grudom“. Želja nam je da upravo web stranica www.travnicki.ba bude polazna i glavna adresa o vijestima iz Travnika za sve Travničane ma gdje oni bili, kao i svim drugim osobama koje se interesiraju za Travnik.

„Travnički vjesnik“ se temelji na volonterskom radu entuzijasta koji će ažurno i temeljito pratiti, analizirati i izvješćivati o događajima iz Travnika, uvažavajući počela etičnosti, neovisnosti, nepristrasnosti, objektivnosti i profesionalnosti. Čitateljima želimo ponuditi na jednom mjestu pravovremene, kvalitetne i relevantne informacije iz različitih društvenih segmenata, kao što su glazba, gospodarstvo, kultura, obrazovanje, politika, sport, zabava i znanost.

 

Želite nam se pridružiti kao novi član?
Kliknite ovdje!